Blog auc dot com disekat oleh SKMM

Posted by Blog Mitos on 3/10/12

Assalamualaikum
dari auc dot com


Minta maaf blog auc tidak dapat dilayari buat masa ini kerana telah disekat oleh SKMM (Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia) hanya kerana entri ini (link kat bawah) ianya dibuat sewaktu dalam blogspot bertarikh 24 mac 2012 dulu lagi.

Sewaktu berdomain dan hosting baru, semua entri tersebut dipindahkan ke http://www.anakulucheka.com yang di sekat sekarang nih.

klik link di bawah untuk membaca entri yang di ban oleh SKMM


Adakah salah sebagai rakyat Malaysia mempertahankan kedaulatan Sultan dan Negara dengan membuat enrti sedemikian. Kami ada hak untuk menyatakannya dan mempertahankannya. Kenapa laman-laman lucah yang berleluasa dibiarkan gitu je tidak pulak diambil tindakan?

Adakah ia mengganggu ketenteraman awan? patutnya bacalah dulu apa yang ditulis.

Sekarang tengah tunggu call dari SKMM dalam menyelesaikan masalah ini.

p/s: akan dikupas semula bila auc dot com pulih nanti.

Blog, Updated at: 4:21:00 PM

20 komen:

  1. wah, tak leh dapat balik ke?

    ReplyDelete
  2. SKMM buat keje tak ikhlas...
    Baca isi pun tak..
    tahu2 nk sekat je...
    hehe~~...

    Peace..^.^
    NINJA

    ReplyDelete
  3. ehh kenapa di blok? ada orang report ke?
    cuba tanya mereka semula..
    moga Allah mudahkan urusan akhi, amin

    ReplyDelete
  4. blog telah pulih seperti sediakala
    terima semua

    ReplyDelete
  5. Moralnya jadi popular juga blog aok
    tu sabit bender gitu yak :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah. insyaAllah rasanya pd pihak yg betul.

    ReplyDelete
  7. wah siap kena block ker?? tapi laman lucah tue mmg patut padam jekan!!

    ReplyDelete
  8. amboi dorang ni..block pulak..padahal byk lagi blog yang tak senonoh yang dorang tak nak blog..bersabarlah yer

    ReplyDelete
  9. blog dah pulih ke? kenapa saya tak jumpa linknya yek???

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum. lama xjumpa kn. ingat lagi sy x? kt syoknyerblogging. jom join balik snb http://syoknyerblogging.com

    ReplyDelete
  11. 季節やオフシーズンの終
    わりに服と一致の
    靴を買うためにファッション
    トレンドや目的に
    地面に耳を保つ

    my homepage: miumiu

    ReplyDelete
  12. それではどのようにあなたの側に接続されこれらの高価なアクセサリーと周りに支柱ができ有名人を自分のように見える

    Also visit my website バーバリー 店舗

    ReplyDelete
  13. あなたの現在の最大の関心事は間違いなくエルメスのハンドバッグである場合とそれは同様にAA大金を作ります

    Feel free to surf to my web page; アウトレット バーバリー

    ReplyDelete
  14. 彼らは、他の時計ブ
    ランドから時計とは異
    なります

    Also visit my webpage: シャネル トート

    ReplyDelete
  15. In that will case, spooking trout can come to be able to
    be an problem. Boots and shoes Black leather oxford;
    no high tops, slip-ons or red tennis footwear. Can not afford because and may rising Chinese wages of working buyers!
    My educated guess is the fact that they will keep going
    longer. https://mybb.stderr.de/member.php?action=profile&uid=430

    ReplyDelete
  16. Zero word on price, but we expect to see
    them to be about $80-100. Deeper, clear-water lakes encounter transition later inside of
    drop. health-related training in addition to the research amenities your very best interior of your globe.
    Then it's time to get your own distinctive fishing paradigm. http://wtf.pbfx.ru/profile.php?id=95235

    ReplyDelete
  17. 我々は、その現実の人々エディ
    タピック用Chictopia、自由を愛する

    My blog: chanel バッグ

    ReplyDelete
  18. Is not that the saying goes, imports that has domestically produced this?
    With our family, Nike air max every Friday working day bathtub
    time had to be poetry evening. Settle on about 10 articles your blogposts you are
    categorized into. When he received towards the entrances he located 1 uniformed guards walking me out.
    http://protector.wakfu.free.fr/member.php?
    action=profile&uid=4037

    ReplyDelete
  19. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete

Loading...

Ads

Dapatkan Di Sini!
Contoh Soalan Exam PTD 2014

Nama Anda
Emel Anda
×